Rabu, 29 Agustus 2012

IKRAR HALAL BI HALAL 1433H



BISMILLAHIRRAHMAANIRRAHIIM |
KANTHI NYEBUT ASMA DALEM ALLAH |
INGKENG MAHA MIRAH LAN MAHA ASIH |
KITA SEDAYA |
KELUARGA SMP NEGERI 1 TEMPEL|
INGKANG WEKDAL MENIKO |
LENGGAH WONTEN ING MRIKI |
KANTHI MANAH INGKANG TULUS |
LAN IKHLAS |
SEPINDAH |
NGATURAKEN SUGENG RIYADI |
TAQOBBALALLAHU MINNA WA MINKUM |
DHUMATENG INGKANG KALERES SEPUH |
KITA NGATURAKEN |
SUNGKEM PANGABEKTI |
LAN DUMATENG INGKANG KALERES ANEM |
KITA NGATURAKEN | SALAM TAKLIM |
KANTHI MANAH INGKENG TULUS |
LAN IKHLAS |
KITA SEDAYA |
BADHE CAOS PANGAPUNTEN |
DHUMATENG SINTEN KEMAWON |
INGKENG KAGUNGAN KALEPATAN |
DHUMATENG KULA |
KANTHI MANAH INGKENG TULUS |
LAN IKHLAS |
KULA NYUWUN PANGAPUNTEN |
AWIT SEDAYA KALEPATAN |
LAHIR LAN BATHOS |
SENGOJO MENOPO DENE MBOTEN DIPUN SENGOJO |
LAMPAH SEPINDAH |
UGI RAOS SEKLIMAH INGKENG MBOTEN ANGSAL IDZINE SYARA’ |
MUGI KACEKAP SAMPURNO |
WONTEN ING DINTEN RIYADI MENIKO |
MUGI-MUGI ALLAH SWT |
PARING RIDHO |
LAN PARING PANGAPUNTEN |
DHUMATENG KITA SEDAYA |
AMIIN YAA ROBBAL ‘ALAMIIN

1 komentar:

  1. SELAMAT IDUL FITRI 1433H

    KELUARGA BESAR SMP NEGERI 1 TEMPEL

    MOHON MAAF LAHIR DAN BATHIN ATAS SEGALA SALAH, KHILAF. Semoga Allah SWT Memberikan Petunjuk-Nya kepada kita sekalian.

    BalasHapus